Bütün xəstəliklərin çarəsi - Məşhur professorun resepti

Bütün xəstəliklərin çarəsi - Məşhur professorun reseptiMəşhur rusiyalı həkim, sovet dövründə 30 il ərzində kosmonavtların sağlamlığına nəzarət edən professor İvan Neumıvakin qeyri-adi müalicə metodikaları ilə tanınır.

Sonxeber.az saglamolun.az-a istinadən bildirir ki, professorun fikrinə görə, xəstəliklərin əksəriyyətinin səbəbi orqanizmin Ph balansının pozulmasıdır. Müasir insanların orqanizminin mühiti turş olur ki, nəticədə bu bir çox xəstəliklərin inkişafına, o cümlədən xərçəngə yol açır.

Professor Neumıvakin sübut edirdi ki, orqanizmin daxili mühitinin qələviləşdirilməsi bizi ən ciddi və təhlükəli xəstəliklərin inkişafından qoruya bilər.

Professor daxili mühiti qələviləşdirmək məqsədi ilə ən sadə və ucuz vasitədən istifadə etməyi tövsiyə edirdi. Bu hər evdə olan adi sodadır.

Soda necə qəbul olunmalıdır?

Sodanı isti suda (70-80 C) həll etmək lazımdır (soyuq suda olmaz!). Məhlul bir qədər soyuyanda (45-50 C) içilir. Bunu səhər və axşam yeməkdən əvvəl (acqarına) etmək lazımdır.

1/4 ç.q. sodadan başlayın, növbəti gün 1/3, 2-3 gündən sonra 1/2 ç.q., 2-3 gündən sonra 1 ç.q. Hər dəfə orqanizmin reaksiyasına fikir vermək lazımdır. Hər hansı mənfi simptomlar əmələ gəldikdə, qəbulu dayandırmaq və ya dozanı azaltmaq lazımdır.

Professor soda məhlulunu ömrünün sonuna qədər qəbul etməyi tövsiyə edirdi.

Alimin sözlərinə görə, bu məhlul orqanizmdə olan bütün ziyanlı maddələri xaric edir, oynaq xəstəliklərini müalicə edir, böyrək, sidik kisəsi və qaraciyərindən olan daşları xaric edir, hormonal, həzm sisteminin fəaliyyətini normallaşdırır, damarları xolesterindən təmizləyir.

Ənənəvi tibb professor Neumıvakinin tövsiyələrini və müalicə metodikalarını qəbul etmir. Lakin buna baxmayaraq bu müalicə prinsiplərinin çoxlu tərəfdarları var.


Sonxeber.az
Telegramda izləyin
Sağlamlıq   Baxılıb: 2496   Tarix: 09 sentyabr 2021  

Şikayətiniz varsa Whatsapp: 077 7125666

Facebookda Paylaş


Oxşar xəbərlər

.

Sirkənin faydaları: Qan şəkərini azaldır, xolesterolu tənzimləyir

Qida jurnalında dərc olunan yeni elmi icmal sirkənin müxtəlif faydalarını bir daha ortaya qoyub. türk mediasına istinadən xəbər verir ki, araşdırmaya görə, sirkə xüsusilə qan şəkərinin idarə olunmasına təsir edir. Sirkənin həm sağlam şəxslərdə, həm də diabet xəstələrində yemək sonrası qəbulu qan şəkərin

17 noyabr
.

Dəri xərçəngindən qorunmağın sadə üsulu AÇIQLANDI

ABŞ-nin Çikaqo Universitetinin alimləri günəş işığının sağlam dəri hüceyrələrini xərçəng hüceyrələrinə çevirən mexanizmi necə işə sala biləcəyini müəyyən ediblər. xəbər verir ki, tədqiqat "Nature Communications" (NatCom) jurnalında dərc olunub. Tədqiqat nəticəsində məlum olub ki, uzunmüddətl

16 noyabr
.

2 yaşa qədər uşaqlara qətiyyən belə dərmanları vermək olmaz - Xəbərdarlıq

Uşaqlara öskürək siroplarını səbəbsiz yerə vermək təhlükəli ola bilər. xəbər verir ki, bu barədə rusiyalı pediatr Darya İvanova xəbərdarlıq edib. Onun sözlərinə görə xüsusilə bəlğəmi duruldan dərmanlar körpələr üçün ciddi risk yaradır. Bu dərmanlar bəlğəmin həcmini artırır və uşaq onu çətinliklə xari

30 noyabr
.

Mutasiya olunmuş quş qripi "COVID-19"dan daha təhlükəli ola bilər

Mutasiya olunmuş quş qripi virusu COVID-19-dan daha təhlükəli ola bilər. xəbər verir ki, Fransanın Pasteur İnstitutu Tənəffüs İnfeksiyaları Mərkəzinin rəhbəri Mari-An Rameyks-Velti xəbərdarlıq edib ki, virus insanlara uyğunlaşaraq insandan-insana ötürülə bilsə, görünməmiş pandemiyaya səbəb ola bilər

29 noyabr
.

Bağırsaq sağlamlığı üçün ən zərərli pendir növü hansıdır?

Pendir çox məşhur qidadır və demək olar ki, hər kəsin rasionuna daxildir. Bəzi diyetoloqlar hesab edirlər ki, insanlar çox pendir yeyirlər, xüsusilə onun yağ və natrium miqdarı yüksək olan növlərini. Qaynarinfo-nun məlumatına görə, qastroenteroloq Ekta Qupta bildirir ki, bəzi pendirlər yüksək duz v

21 noyabr
.

Bu ərzaqlar mənfi kalorilidir

Bəzi ərzaqlar sıfır və mənfi kaloriliyə malikdir. Söhbət o qidalardan gedir ki, onların həzm prosesinə tərkibində olduğu miqdarda və ya daha artıq kalori sərf olunur. "Qafqazinfo" xəbər verir ki, bu siyahıya göyərti, xiyar, yosunlar, kələm, qabaq, qulançar daxildir. Məsələn, xiyarın bir parçasınd

2 dekabr
.

Qan laxtalanması problemi genetik imiş

Qan laxtalanması problemi genetik imiş. -a istinadla xəbər verir ki, F2 (protorombin) və F5 (Leyden faktoru) genlərindəki mutasiyalar qan laxtalanmasını pozur və tromboz ( damarların tıxanması ) riskini artırır. Bu barədə Rusiyanın MyGenetics şirkətinin aparıcı elmi işçisi və ekspert şurasının sədr

19 noyabr
.

Qocalmanı sürətləndirən üç gündəlik vərdiş

Qocalmanı hissolunmaz şəkildə sürətləndirən üç gündəlik vərdiş açıqlanıb. bildirir ki, bu barədə "LEVITA" beynəlxalq balet və dartınma studiyaları şəbəkəsinin həmtəsisçisi və məşqçi Kseniya Qufranova " nəşrinə müsahibəsində danışıb. Qufranovanın sözlərinə görə, qocalmanın əsas amili otura

30 noyabr
.

Alimlərdən zeytun yağı ilə bağlı XƏBƏRDARLIQ

Alimlər uzun müddət açıq vəziyyətdə saxlanılan zeytun yağının sağlamlıq üçün ciddi risklər yaratdığı barədə xəbərdarlıq edib. Bildirilib ki, mətbəxdə aylarla kənarda qalan, istifadəsiz açılmış zeytun yağı zaman keçdikcə oksidləşir və toksik maddələr əmələ gətirə bilər. Bu birləşmələr xüsusilə ürək v

26 noyabr